Description for image 2Description for image 1Description for image 3Description for image 4Description for image 6Description for image 5

e-Ügyintézés

TOP-1.4.1-19-BK1-2019-00012

Projektazonosító: TOP-1.4.1-19-BK1-2019-00012

A projekt célja: A kialakítandó mini bölcsőde a Soltszentimrei Általános Iskola épületében lévő az Önkormányzat tulajdonában lévő üresen álló szolgálati lakások átalakításával kerül kialakításra. A lakások felújításával, korszerűsítésével modern intézmény kerül kialakításra. Az évek óta kihasználatlanul álló szolgálati lakás a minibölcsőde kialakításával új funkciót kap hosszú távra.

A projekt tartalma: Egy felújításra, korszerűsítésre szoruló ingatlan újra hasznosításra kerül a lakossági igények és elvárások szerint. Az épületben a mini bölcsőde előírásainak megfelelően valamennyi kötelező helyiség kialakításra kerül, akadálymentes mosdóval. A projekt magába foglalja a fűtés korszerűsítését, a nyílászárók cseréjét, teljes belső korszerűsítést. A minibölcsőde működéséhez szükséges eszközök beszerzését, játszóudvar kialakítását.

Várható eredménye: A projekt fő eredménye, hogy egy kihasználatlan önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan épület újra hasznosításra kerül, korszerűsítésre, modernizálásra kerül. Új szolgáltatás nyújtása a lakosság részére a minibölcsőde kialakításával.